#

Back App 2.0 satulatuoli

Back App Office on alkuperäinen Back App -tuoli, jolla istutaan jalat jalkalevyn päällä. Ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemuksen.

Back App -tuolin salaisuus piilee tuolin pohjassa. Punainen säädettävä pallo isää tuoliin pientä keinuntaa. Tämä pieni tasapainottelun vaatima liike parantaa ryhtiä.

Tuolilla istuttaessa jalat eivät ota tukea lattiasta ja istutaan ikään kuin tasapainolaudan päällä. Back App vahvistaa selkää, koska ryhti pysyy hyvänä, kroppa on rentona ja ylläpitää jatkuvasti tasapainoa. Jalat lepäävät jalkalevyn päällä ja vartalo pääsee liikkumaan vapaasti joka suuntaan.

Back App –tuolin käyttö harjoittaa keskivartalon syviä lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Keho liikkuu jatkuvasti tasapainoa hakiessaan, jolloin selän tukilihakset saavat erinomaista harjoitusta kuin itsestään. Mukavan pehmeä istuinosa mukautuu ja pitää istumisen helppona.

Nyt saatavana myös irrallisella pyöräalustalla. Pyörät jarruttavat, kun tuoli ei ole käytössä. Tuoli ei siis voi karata alta, kun sen päälle istuu.

Verhoilu: Nordic Wool-villakangas (musta)

717 e

Alcantra ( punainen, musta, sininen ja harmaa (anthracite) tai
Skai musta keinonahka.

798 e

Aito nahka Elmosoft, musta

940 e

Runko: musta tai hopeanharmaa

Pallon väri: punainen tai musta


www.backapp.fi